Aktywne Wpisy
KingaM +95
Byłam na świniobiciu i tęsknie za tym klimatem, jako dzieciak, pamiętam to jeszcze z czasów przedunijnych, kiedy można było na legalu ubić świniaka. Upalny letni dzień na gospodarce. Tucznik został zaklinowany w dwie stare stalowe kraty od klatki dla świniaków i oczywiście kwiczał w niebogłosy, bo czuł, co się święci. Wujo ciapnął mu gardło, a krew łapali do garnka na kaszankę. Potem było oparzanie martwego świniaka i skrobanie. Najdłużej trwało patroszenie i
belfegorrrr +104
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
Włączyłem z ciekawości ostatni filmik Filipa i ten komentarz podsumowuje tych kambo-ancymonow...
Dajcie dajcie bo robię to dla was na o-------l...
- uczyłem dzieci ponad godzinkę, była bajka, jadę do sklepu
- 12min materiału z jazdy z muzyką z doopy
- uczył dzieci, kupił chrupki, koszulke, a rodzice rybe
- dziękuję za ogladanie, zobaczcie kanał taty aby zobaczyć inne perspektywę
- dajcie suba, komentarz, polećcie znajomym xD
Bo 70% was mnie nie subuje
Dokładnie, młody chłopak a jakoś nie radzi sobie z YT - plan odcinka? Po co, nagrywamy co mamy. Tematy do monologu? Po co, nagram dajcie laaajka, polećcie znajomym i powiem 2x że uczyłem khmerskie dzieci w ilości 2.
Ma internet, ai do pomocy a takie gnioty tworzy...
Pisze jeszcze kolejną książkę zamiast zająć się czymś co mu w życiu pomoże czy rozbudzi kanał to nie gniot z czego 80% to