Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +296
Po 6 latach #!$%@?łem gdzieś kartę wejścia do biura, trudno zdarza się, będę musiał zapłacić za duplikat. Zgłosiłem wszystko gdzie trzeba, naliczyli mi 150zł (XD), a dzisiaj rano wołają mnie do HR, że mam podpisać kwit, że dopóki nie wydadzą mi nowej karty to biorę odpowiedzialność, za sprzęt w biurze, bo ktoś z ulicy może moją kartę znaleźć, wejść i coś ukraść. Powiedziałem, że nie ma #!$%@?, że to podpiszę, mogą mi
mickpl +602
Pan deweloper w TVP Info z wielkim przejęciem łopowiada, że to bardzo ważne, aby dopłacać do kredytów, bo trzeba dbać o młodych ludzi i polskie rodziny.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Chłop dwa razy składał wniosek o azyl ale za każdym razem był odrzucony ale on i tak sobie tu siedzi w najlepsze więc po #!$%@? w ogóle te wnioski o azyl? xD
Chłop jak gdyby nigdy nic leje kobiete i dzieci kwasem w centrum Londynu (która też jest imigrantką).
Chłop ma #!$%@?ę na pół twarzy ale mimo to policja nie ma pojęcia gdzie jest xDD
śmiechu warte! ten kraj to jest niezły mem xD
#uk #unaswuk #londyn #wielkabrytania
jak to działa, że przyjeżdżasz tu nielegalnie idziesz z wnioskiem który jest odrzucony i dalej sobie tu siedzisz...
więc po co ten cały cyrk z azylem skoro zasada jest taka, że kto się tutaj jakimś cudem dostanie ten po prostu może sobie tutaj siedzieć, bo państwo się nie interesuje tymi którzy są tutaj nielegalnie dopóki czegoś nie
Jak muszę po mieście gdzieś się dostać to ewentualnie rowerem kolarka za£100, gdzie ulock jest droższy od roweru,
A w tłumie to już w ogóle nie lubię chodzić, za dużo wariatów jak widać
Komentarz usunięty przez moderatora