Aktywne Wpisy
kornel-mir +464
ZnUrtem +12
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy to względnie normalnie?
Sytuacja wygląda tak że od 13. 01 stosuje dietę keto, dwa posiłki dziennie. Czuję się przeważnie okej, dużo energii czuję przy ćwiczeniach fizycznych, sylwetka bardziej się wyrzeźbiła mimo że schudłem tylko 2kg. Trochę sen mi się pogorszył.
Keto stosuje ze względów zdrowotnych, wagę mam w normie od początku.
I do sedna. Wywaliło mi cholesterol, przed keto był w normie, górnej granicy ale jednak. To normalne na początku? Dietetyk mówi żeby kontynuować i zrobić badania za miesiąc. Jakieś porady?