Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Skończyło się tak samo, jak z PS4 - gram jedynie w Warzone, bo żadna singlowa gra mnie nie kręci. XD
Horizon - fabularnie dno, ciekawe mechaniki, ale ogółem mi się znudziło.
TLOU - pierwsza część świetna, choć pod koniec nudziło mnie już granie na zasadzie "idz, wejdź do pomieszczenia, zbierz ekwipunek, zastrzel wrogów, powtórz to jeszcze siedemnaście razy w ciągu 20 minut". Od TLOU2 odbiłem się po godzinie.
Spiderman - pierwsza część skończyłem, Miles Morales czeka, jakoś się nie mogę zabrać.
God Of War - pierwsza część "nowej" serii skończyłem, ostatnie 3h grałem żeby tylko odhaczyć pozycje na liście, do Ragnaroka nie ciągnie mnie w ogóle.
Ostatnie, co mnie na maksa wciągnęło to było GTA V i seria Uncharted kilka lat temu. No i Tomb Raider, też trochę męczyłem, ale ogółem grało się fajnie. Ogólnie całkiem nieźle grało mi się też w inFamous Second Son, ale w pewnym momencie też porzuciłem.
Nie wiem, ja się starzeję, czy te wszystkie ochy i achy nad exami Sony (i ogólnie grami wydanymi w ostatnich latach) to spora przesada?
#gry #konsole
@tpvddd: ja troszkę później, tak po 1/3 historii.
@czasowstrzymywacz: gdyby nie kwarantanna na której musiałem siedzieć, to bym w ogóle tej gry nie ukończył, takie nudne to było. Dobrze, że w pewnym momencie się szybka podróż pojawia, bo bym p-------a dostał.
@DoktorStyle: przez to ja raz na rok wracam do assassins creed 2. To jest wg mnie bardzo dobra gra, i pomimo swoich lat, dalej się świetnie gra.
Na ps3 zrobiłem platynę, na ps4 przeszedłem całą, i muszę jeszcze na kompie przejść, ale tutaj mam pewne problemy, bo mi pad od ps4 nie chce współpracować dobrze z grą ¯\(ツ)/¯
@tpvddd: ja nie wiem jakie wy macie wersje TLOU. czesto widzialem narzekania ze nie ma prawie walki tylko lazenie i cutscenki. teraz czytam ze jeszcze jest jakas inna wersja gdzie ciagle sie strzela? o co tu chodzi
Wszystko zależy od gustu, kolega wyżej hejtuje assasyny, a mi się całkiem przyjemnie grało w Odyseję, całkowicie moje klimaty, Sparta + mitologia grecka, ahh.