Aktywne Wpisy

derek25 +423
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
źródło: IMG_20240912_174042
Pobierz

#logikarozowychpaskow #heheszki #logikaniebieskichpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@tellet: lol. Od 7 lat robię zakupy spożywcze przez internet. Serio, da się. Przywożą Ci wszystko do domu o określonej godzinie. Zakupy sobie robisz w domu w fotelu, a nie stoisz w korku i
Oczywiście, że tak. Żeby zrobić prawko to tak naprawdę trzeba się 2-3 miesiące ogarnąć. Już nawet teoria jest online, więc na wykłady nie trzeba chodzić. Jazdy ustalasz totalnie pod siebie. Potem tylko egzamin i cyk, masz papier,
@mbasasello: na przyklad mozliwosc wydania pierdyliarda monet na fure, ubezpieczenia, paliwo i utrzymanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tellet: A teraz powiedz: chciałbyś, żeby każdy miał prawko? Niektórzy powinni je wręcz oddać, co nie musi oznaczać, że są niezaradni życiowo. Mogą po prostu nie mieć predyspozycji do prowadzenia jakichkolwiek pojazdów. Niektóre kobiety mają nawet problem z nieuciążliwym dla innych prowadzeniem wózka dziecięcego (np. dwie idiotki pchające wózki obok siebie na prawie całej szerokości jakiejś uliczki).
@tellet: oh well, to zależy.
Ja uważam, że prawko warto mieć, oczywiście i samochód mam i używam.
Natomiast, mieszkając w mieście, gdzie masz zbiorkom i lata sporo uberów/boltów/frinałów - posiadanie samochodu to udogodnienie, ale i wydatek. I nie wiem czy wychodzi tak super w ostatecznym rozrachunku i z powodzeniem radziłbym sobie