Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 90.2% (37)
- Nie 9.8% (4)

~ Sebastian Podsiadło, 2024
Chcesz jechać na szkolenie do Kuala Lumpur? Zrób odwrotnie i nie jedź.
Chcesz tak jak inni pobiec w Maratonie w Atenach? Zrób odwrotnie - nie biegnij.
Chcesz tak jak inni prowadzić wiele biznesów i na nich zarabiać? Zrób odwrotnie, nie zarabiaj.
Chcesz mieć instagrama z 12k followersów tak jak influencerzy? Zrób odwrotnie - skasuj go i załóż nowego.
Po prostu - robisz odwrotnie wszystko
#sebcel #frajerzyzmlm #rozwojosobisty #contrawise #contrawisepro
XDXDXDXDXD Wszystko robię odwrotnie XDXXDXDXD
no to ja już wiem skąd te wszystkie sukcesy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@harold97: @S7-1500 @GIGANIETOPER