Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +20
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
aldi7x +417
* skazać Tuska, za to, że jest niemieckim i jednocześnie rosyjskim agentem
* skazać Jurka Owsiaka, że kradnie
* nie rozpocząć procesu związanego z tym, że w Smoleńsku doszło do zamachu (rzekomo)
To taka słaba ich ta reforma była, skoro nic im się nie udało.
#wosp #bekazpisu #ziobro #polityka
@Adaslaw: oj, chodzi o żart z agentem ;) Tusk jako agent niemiecki
@LubieDiscoPolo: "Mariusz Kamiński w 2003 roku wraz z PiS zaproponował zmianę przepisów Kodeksu karnego wykonawczego w zakresie zakazu odmawiania spożywania posiłków. Zmiana weszła w życie"
https://wiadomosci.wp.pl/no-to-po-kolei-wiceminister-odpowiedzial-synowi-kaminskiego-6989443050707904a
@c43amg: podaj dokładne wyniki z PKW, bedziemy mieli dane wyjściowe do rozpoczęcia dskusji.
zapraszam.
Ty, kiedy Kamiński dostał pierwszy wyrok?
Tuska mogli #!$%@?ć za umowy na dostawy gazu z Gazpromem. Tylko Kaczafi nie przewidział, że KO złamie zasadę: my nie ruszamy waszych, wy nie ruszajcie naszych. Podejrzewam, że KO nie spodziewała się wygrania wyborów i urządza igrzyska dla plebsu. Być może nawet Lewica w koalicji się tego dopominała. Tak czy siak złamali mnóstwo przepisów prawa i ktoś kto po nich dojdzie do władzy, będzie miał ich w garści.
Owsiak jest
@Adaslaw: próbowali. Wiele osób trzymali wiele mięsięcy w aresztach, aby zmusić do złożenia jakichkolwiek zeznań na w/w
@dos_badass: dla debili wszystko jest proste xD