Wpis z mikrobloga

#siatkowka w calej tej zmianie politycznej w Polsce mnie najbardziej bawi jedna rzecz - co się podziało z planem organizacji Igrzysk w 2036 roku. Powiedzmy że jestem żywo zainteresowany infrastrukturą sportową w Stolicy i żeby zdazyc do 2036 roku Warszawa musialaby byc jednym wielkim placem budowy. Bawi mnie to po prostu, a że nie mam gdzie tego napisać bo mam wszystkie polityczne tagi tu poblokowane przez małpy z tych tagów.
  • 6
@vasos: Warszawa nie ma hali na 10 tysięcy kibiców, stadion lekkoatletyczny w ruinie (chociaż podobno mają go zaraz remontować), a my tu o Igrzyskach gadamy. xD
Nie wyobrażam sobie takiej imprezy w Polsce.
@Fuzuyaku teraz mam czas i odpiszę, zeby nie bylo ze to jakis taki wysrywpost. Infrastruktura Wawy jest zupelnie niegotowa. Najwazniejszymi elementami skladowymi Igrzysk ktore stolica posiada to tor do kolarstwa torowego w Pruszkowie i stadiony pilkarskie rozsiane po Polsce jak i w samej Warszawie gdzie takową nie najgorsze są dwa (Narodowy i Wojska Polskiego). Poza tym jest Torwar i ta hala na Skrze ktora ma powstac w ciagu czterech lat - cienko.