Aktywne Wpisy
WykopX +193
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +541
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Mają ponad 8 tysięcy subskrypcji, ale nie wiem ile mieli wyświetleń za grudzień bo nie powiedzieli to dostali 4750zł, ale mówili że na yt grudzień zawsze najlepszy bo najwięcej reklam.
Więc podejrzewam że Kamerdynerzy nawet tego z yt nie mają.
#raportzpanstwasrodka #ucieczkawtropiki
Mari (Marika, Jadzia) przyczyniła się w znacznym stopniu do rozkładu plemiennego małżeństwa Klapka kultowym tekstem do Klapka: Marcin, kup tej kobiecie te buty. (ʘ‿ʘ)
Twarożek nie wiedział gdzie schować oczy. Potem już poszło.
Kasa wisi, po autoryzacji jest wypłata. U mnie nadal nie ma przez Onuce Misze Bajkopisarza, jego agencja mnie zgłosiła. Ale ogolnie od dnia monetyzacji wszystko wisi na koncie yt. ja miałem przez kilka godzin i chyba 2$ wiszą.
Pewnie dlatego jeszcze nie wyjechali z Kambo bo czekają na list z jutuby.
Ciekawe, czy zainwestują w jakiś bagno biznes czy wyjadą do Bułgarii.
EDIT: sorry nie, jednak widzę, ze nie kambo-pato. Anyway, mój komentarz: dzisiejszy film nie opiera się na tagu w większej ilości niż 5%. Enjoy.
Jeśli chyba masz premium na socialblade to można sprawdzić grudzień.
W grudniu wyemitowali 27 odcinków (od odcinka 182-207) z całkowitymi wyświetleniami na poziomie 173,3k o łącznej długości 628m, co daje średnio 23m na odcinek.
Jeżeli zarobili tyle hajsu, to bardzo możliwe, że działają już z jakąś agencją, sam nie wiem..
Może w grudniu stawki są rzeczywiście wyższe. Może to kwota brutto?
@kurczakos1: Jutuberzy mówią że w grudniu są najwyższe stawki. Ostatnio znów u Polo Przywarskiego to słyszałam, a wcześniej u innych.