Wpis z mikrobloga

@Shamson: symetrysta ?
Przecież to jest jedno zło.
Jedni i drudzy działają na szkoda kraju.
Tylko jedni byli bardziej zafiksowani na bilbie a drudzy na lgbt i unie.

Ale szkodą jednakowo.
@Rasteris: właśnie nie wiem jakie są moje klimaty.
Nie lubię rozdawania z moich podatków.
Nie lubię ideologii innych państw, lewactwa, ale komuna ?
Nie musisz być uszczypliwy.
Chcę żeby było dobrze, po prostu.
I na kogo mam głosować ?
@rimyi: a jesteś Polakiem, czy Niemcem ?
Nie pamiętasz co ten kraj nam zrobił ?
Mamy zapomnieć i ich kochać, tak ? :D
I nie, nie głosowałem na pis, co wy z tym pisem ?
Można nie lubić PO i nie głosować na pis, halo.
@Adruns: w polityce nie ma miłości są wspólne i przeciwne interesy, nikogo (skutecznego) na szczycie zażyłości historyczne nie interesują i są przykrywką dla ciemnego ludu. W kwestia wspólnych i przeciwnych interesów można albo wojować (jak masz czym szantażować) albo iść w kompromis i ugrać jak najwięcej dla siebie. Sugerujesz że po transformacji ustrojowej i w dalszym etapie mieliśmy na tyle silna pozycję w Europie, że bezwzględna walka polityczna przyniosłaby jakieś wymierne
@Adruns typie to co PO odwalało za poprzedniej kadencji to błąd statystyczny w porównaniu do tego co robiło PiS z tym krajem przez ostatnie 8 lat. Przypomnę tylko że Nowak poleciał ze stołka bo „zapomniał” wpisać zegarka za 40k w oświadczeniu majątkowym a taki knur Sasin wywalił 70 baniek z naszych kieszeni i zero refleksji.
Jedni i drudzy to złodzieje i kolesie ale to co wyrabiał PiS to była zdrada kraju i
@rimyi: typowy komentarz ameby, kto nie za po ten za pis. Bo świat jest zerojedynkowy.
@Adruns: niestety w Polsce nie ma za kim głosować, PIS i PO są siebie warci, od skrajności w skrajność. Przypomnijcie sobie czemu PIS 8 lat temu wygrał? Bo wszyscy mieli dość rudego. Teraz się zmienią tylko ryje przy korycie, no i przekręty nie będą aż tak jawne jak kiedyś, bo PIS pod tym względem wyznaczył