Aktywne Wpisy
picasssss1 +400
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
zielonykszak +384
ten kto usunął odnośnik do map z wyszukiwania w google powinien się w piekle smażyć
Ja pamiętam czasy jak mi4c z chin zamawiałem za 400zl
#xiaomi
Polski dystrybutor juz powoli kompletnie odlatuje, chce za sredniaka powyzej 2k gdzie wykopphone A.D. 2015 czyli rn2 kosztowal 300zl :D Oczywiscie w PL ceny mi14 to bedzie poziom iphone 15 pr0 (-‸ლ)
Juz nawet pomijam fakt,
Komentarz usunięty przez autora
Dla kazdego kto ma stycznosc z xiaomi dluzej niz 5 min, jasnym jest ze wersji rn13 bedzie spokojnie z 10, doliczajac rozne wariacje zaleznie od regionu. I oczywiscie ze 13 pro plus 5G bedzie drozszy niz gole rn 13, tylko nam sie rozchodzi ogolnie o wycene tych sredniakow.
To ze najwiekszy pazdzierz mozesz miec za
@sberatel: Xiaomi zawsze warto zmienić ale na inną firmę
Jak pisałem, że nas restauracje robią w c---a bo Polacy lubią przepłacać to mi jeszcze niektóre wykopki cisnęły. Mamy mentalność niewolników( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiec wtedy nic nie musisz robic, co najwyzej wystawic srodkowy palec polskiemu dystrybutorowi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Do mnie właśnie przemawia procek w xiaomi wg. Rankingów duzo lepszy niż w pixelu. Może mi wyjaśnień czemu mediatek w xiaomi to syf?