Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +147

Ile zarabiacie jako testerzy (miesiecznie)?
@johann-meier: XD i po co było się tyle uczyć skoro nam za nic nie umienie płacą 15k+ ?
Jeszcze sie nauczysz siebie szanować ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@johann-meier: Co znaczy nic nie umiecie? Dobry manual to nie jest tylko klikanie w przyciski na froncie wg spisanych przez kogoś scenariuszy. Dobry manual wie jak ma wyglądać ficzer, zna założenia biznesowe, wie jak działa api, rozumie jak się buduje komponenty frontendowe, czym się różnią walidacje na froncie od tych na backendzie. Dobry manual ogarnia sobie bazy danych, przygotowuje sobie
Jak miałem ponad rok doświadczenia zarabiałem 2400, też żyłem w dużym mieście i też musiałem się utrzymać.Jeśli czujesz, że masz argumenty do podwyżki to idź do szefa i pogadaj. Za samo to że dłubiesz sobie coś wieczorami nikt nie zapłaci, ty masz się w pracy wykazać. Masz to szczęście, że jako junior masz robotę, wykorzystaj to na naukę, kasa przyjdzie później. I
Komentarz usunięty przez autora
@diarrhoea: jaki stack masz?
@diarrhoea: ja chcę po prostu pracować ( ͡° ͜ʖ ͡°) chcę side biznes otworzyc i już troche się uczylem po godzinach, chciałbym troche poodcinać kuponów z javy
najbardziej to ja się boje totalnie innej skladni w tym Typescripcie, co prawda chwile pisalem
Automatyzacja API w PW jest o dwie klasy łatwiejsza niż w Selenium, masz wszystko na starcie i właściwie z jedną stroną z dokumentacji ogarniesz spokojnie wszystko.
Mi się udało ogarnąć tak, że przyszedłem do pracy z zerową wiedzą z TS + PW i leciałem na in time learningu, na co miałem zgodę firmy.