Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Panie Tomeczku 3 rady mam dam dla jego skoro baba go bije:
1. Jak podniesie ręke to za każdym razem plaskacza lepe na ryj. Jak znowu podniesie to znowu lepa. Sama wybrała siłowe rozwiązania to niech wie że jak się daje w ryj to i dostać moża w ryj.
2. Zawinąć ogon zakończyć znajomość.
3. Na to rozwiązanie liczę najbardziej. Dać im lajtopa i kamere, polać gorzałki i obiecać zyski. Odpalić lajta z donejtami. Akurat jest luka na tym rynku, kasa lała by się strumieniem szerokim jak mocz do ryja meksikana.
No dobra trzymajta sie
PanWojny - #kononowicz 
Panie Tomeczku 3 rady mam dam dla jego skoro baba go bije:
1....

źródło: obraz_2024-01-23_120656733

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanWojny: Ja sobie nie wyobrażam jak można być takim pasywem i dawać sobie r----------ć ryj tak raz za razem. On po każdej wizycie u niej wygląda jakby w tłuczonke wpadał. Mnie naprawde zastanawia co tam się musi o---------ć, ja rozumiem jakieś ostre ruchanie czy coś ale to zwykle nie kończy sie odrapanym ryjem oraz sam kiedyś wspominał że on próbuje coś tam działać z nią a ona mu nie daje.
  • Odpowiedz
@PanWojny: Szkoda że już Boboli 207 zmieniło miejsce zamieszkania bo tak za kilka żuberków Jareczek zasrany wziąłby Panu Tomku na seminarium jak poradzić sobie z natrętną matkożoną. Szybki kurs w dziedzinach bobolijskiego żubdżitsu, kubkowe nunchaku, 207 pięści szczocha i knurwa byłaby ustawiona do porządku.
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal: To jakaś stara raszpla co zawodowo udostępnia przyrodzenie menelom, więc zna techniki walk żuli oraz samoobrony
Możliwe, że ciągle działa jako burdelmama w tanim przybytku dla ulicznic ( właścicielem może być sam Jareczek z USA). Tomuś Dryl zaś jest pewnie biseksem, bo mówił do Jareczka kochanie jak go pozdrawiał na nagraniu i lubi się przytulać do samców
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal Jakieś dziwne relacje między menelami i menelicami, tego nie zrozumie normalny człowiek. On tam wraca, bo jest głupim menelem z niskim IQ, a przy okazji pewnie na coś liczy, może jest tam wóda, lepiej tam siedzieć niż w lesie w zimę itd. Major też dawał się wkręcać różnym udawanym kobietom i liczył na niewiadomo co.
  • Odpowiedz
@Creyshi: No własnie z tego co wyłapałem z jego mamtroania to tam jest chata jak u konona podobna, ogrzewana piecem, właśnie jak wódy nie przyniesie to go nie wpuszcza nawet i w--------a z chaty. To ze liczy na coś to wiadomo, ale takim kosztem.
  • Odpowiedz