Aktywne Wpisy
niebadzogrem +2
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +45
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
Panie Tomeczku 3 rady mam dam dla jego skoro baba go bije:
1. Jak podniesie ręke to za każdym razem plaskacza lepe na ryj. Jak znowu podniesie to znowu lepa. Sama wybrała siłowe rozwiązania to niech wie że jak się daje w ryj to i dostać moża w ryj.
2. Zawinąć ogon zakończyć znajomość.
3. Na to rozwiązanie liczę najbardziej. Dać im lajtopa i kamere, polać gorzałki i obiecać zyski. Odpalić lajta z donejtami. Akurat jest luka na tym rynku, kasa lała by się strumieniem szerokim jak mocz do ryja meksikana.
No dobra trzymajta sie
Możliwe, że ciągle działa jako burdelmama w tanim przybytku dla ulicznic ( właścicielem może być sam Jareczek z USA). Tomuś Dryl zaś jest pewnie biseksem, bo mówił do Jareczka kochanie jak go pozdrawiał na nagraniu i lubi się przytulać do samców