Aktywne Wpisy
picasssss1 +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Avekkk +236
Problemem demografii jest to, że przez wysokie ceny mieszkań ludzie muszą tyrać na własny kwadrat do 30tki. Później jak już się dorobia i urządza to chcą trochę na luzie pokorzystac z życia. I nagle jak już się wyszaleja okazuje się, że oboje mają po 33 lata i albo na dziecko się nie decydują, albo decydują na max 1
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Zamierzam przebranżowić się do IT. Znalazłam kilka interesujących mnie specjalizacji ale w związku z przesyceniem rynku juniorami, nie wiem która jest najbardziej opłacalna. W którą stronę warto iść?
#praca #pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Specjalizacje w IT
@wypok_wypok: Jak nie ma znajomości ani oszczędności na 20 lat, żeby na spokojnie sobie znaleźć pracę to machający papież jpg.
Opcja 1 - przesyt słabej jakości kandydatów, których jedynym skilem jest obsługa Figmy
Opcja 2 - nie ma właściwie czegoś takiego, zawiera się w punkcie pierwszym.
Opcja 3 - to jest faktycznie coś realnego, tyle że masa ludzi na rynku i wg mnie to będzie pierwszy obszar w którym AI zje stanowiska
Opcja 4 - nie zatrudniłbym architekta it bez wykształcenia kierunkowego, paru lat doświadczenia w sensownej firmie na
Komentarz usunięty przez autora
Jestem po prostu ciekawy opinii ludzi siedzących w branży, sam zajmuje się grafiką ale miałem w przeszłości epizody dotyczace programowania, to był rok 2016 więc siedziałem sobie w pracy jako student i mogłem się w niej oprócz swoich obowiązków uczyć, no to też koledzy obok mówili że pomogą jakby co, niech pyta.