Aktywne Wpisy
Winden +66
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +73
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Kojarzycie jakąś firmę, która zajmuje się wyszukiwaniem/selekcjonowaniem samochodów używanych?
Szukamy od jakiegoś czasu auta dla żony do określonej kwoty.
Początkowy plan był taki, żeby przeglądać regularnie jakieś olx/otomoto, jak nam się coś spodoba, to obejrzeć i przed kupnem zlecić sprawdzenie kilku potencjalnych faworytów jakiejś firmie w stylu autotesto/carvertical.
Na razie wygląda to tak, że juz chyba 4 potencjalne auto nam zniknęło, bo nie zleciliśmy oględzin wystarczająco szybko.
Oboje pracujemy, więc nie bardzo mamy czas na bieżąco oglądać otomoto i jeździc je oglądać w środku dnia.
Może ktoś z Was zna jakąś firmę, która dostarcza taką właśnie usługę - potencjalne znalezienie samochodu wg określonych kryteriów + jego sprawdzenie?
#samochodyuzywane #motoryzacja #samochody
Być może takie usługi nie istnieją albo w ogóle nie ma sensu do takiej kwoty, w jakiej szukam.
A szukam jakiegoś miejskiego autka do około 30k - jakiś hyundai i30, civic, może yaris, kia ceed?