Aktywne Wpisy

Kordian_ziom +128
Dzień dobry, idziemy z Bąblem na żer zagryźć jakieś dziecko (jak już przestanie się bać biedronki z trawnika)
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
źródło: temp_file3154429818223408883
Pobierz
Polejmnie +358
Mamy ciąg dalszy afery z zagryzionym mężczyzną...
"Grubo. Naprawdę grubo. Były oficer policji, właściciel psów, które zagryzły mężczyznę w lesie w Zielone Górze miał już wcześniej odebrane psy, schronisko nie chciało ich wydać, to przyjechał z kolegami z policji i wymuszono na schronisku ich wydanie.
W 2022 roku te psy zaatakowały w lesie kobietę z dzieckiem, kobieta dzwoniła na numer alarmowy, ale policja pojawiła się dopiero po 4 godzinach, jak stwierdzono, "ktoś" odwołał
"Grubo. Naprawdę grubo. Były oficer policji, właściciel psów, które zagryzły mężczyznę w lesie w Zielone Górze miał już wcześniej odebrane psy, schronisko nie chciało ich wydać, to przyjechał z kolegami z policji i wymuszono na schronisku ich wydanie.
W 2022 roku te psy zaatakowały w lesie kobietę z dzieckiem, kobieta dzwoniła na numer alarmowy, ale policja pojawiła się dopiero po 4 godzinach, jak stwierdzono, "ktoś" odwołał
źródło: 1000052946
Pobierz

LISTA SERIALI
Koło czasu - The Wheel of Time
Twórcy: Rafe Judkins
IMDb: 7.2/10
https://www.imdb.com/title/tt7462410/
https://upflix.pl/serial/zobacz/the-wheel-of-time-2021
Gatunek: przygodowy, fantasy, dramat
Akcja toczy się w świecie fantasy. Moiraine, która należy do żeńskiego zakonu władającego magią zabiera z wioski pięcioro młodych mężczyzn i kobiet, bo przepowiednia mówi, że jedno z nich stanie się Smokiem Odrodzonym i albo ocali albo zniszczy ten świat. Rozpoczyna niebezpieczna podróż.
Czy polecam? Nie. To jest drewno. Nie ma tu nic interesującego do polecenia. Serial na podstawie serii książek Roberta Jordana, których nie czytałem ale nie czuję się ani trochę zachęcony, a obejrzałem pierwszy sezon do końca licząc na “coś”. Polecałem wcześniej Legendę Vox Machiny i to jest fajne fantasy.
źródło: Kołoczasu
Pobierz@Hrabia_Heheszko: ależ ja właśnie komentarze uwielbiam czytać :)
@Hrabia_Heheszko: Otototo, showrunner prawdopodobnie nie czytał książki, bo to jest jeden z najważniejszych aspektów całej opowieści.