A to jest mój Tapinauchenius, nazywam go nieustraszonym, bo w ogóle nie ucieka i się nie chowa. Potrafi cały dzień zapieprzać po pojemniku. Gniazdo sobie zrobił, ale raczej tam nie siedzi, jak się wystraszy, to owszem ucieknie tam, ale zaraz wychodzi. Nawet jak ruszysz pojemnikiem, to nie ucieka tak jak reszta. A bestia jest cholerne szybka, jak mi raz wystrzeliła podczas karmienia, to zanim się zorientowałem, to już była na ścianie pod sufitem. Teleport. To potrafi biegać szybciej, niż twój wzrok jest w stanie nadążyć #ptaszniki #pajaki #terrarystyka
@George_Liquor: Nie bardzo. Jad ma porównywalny z jadem komara, także co najwyżej, to może #!$%@?ć chomika. Człowieka raczej nie ugryzie, będzie uciekać na sufit. Nie jest to niebezpieczne. A jak ci #!$%@? przypadkiem, to znajdziesz na suficie, albo domowe pająki go zabiją, bo mimo że jest dużo większy niż nasze domowe, to nasze domowe bez problemu sobie z nim poradzą. Polskie pająki na ogół radzą sobie bez problemu z ptasznikami,
Potrafi cały dzień zapieprzać po pojemniku.
Gniazdo sobie zrobił, ale raczej tam nie siedzi, jak się wystraszy, to owszem ucieknie tam, ale zaraz wychodzi.
Nawet jak ruszysz pojemnikiem, to nie ucieka tak jak reszta.
A bestia jest cholerne szybka, jak mi raz wystrzeliła podczas karmienia, to zanim się zorientowałem, to już była na ścianie pod sufitem.
Teleport. To potrafi biegać szybciej, niż twój wzrok jest w stanie nadążyć
#ptaszniki #pajaki #terrarystyka
Człowieka raczej nie ugryzie, będzie uciekać na sufit.
Nie jest to niebezpieczne.
A jak ci #!$%@? przypadkiem, to znajdziesz na suficie, albo domowe pająki go zabiją, bo mimo że jest dużo większy niż nasze domowe, to nasze domowe bez problemu sobie z nim poradzą.
Polskie pająki na ogół radzą sobie bez problemu z ptasznikami,
@nocny-mirek: Robale, to nawet nie są one.