Aktywne Wpisy
prezi139 +123
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
powodzenia +40
gdybym miał udzielić małej rady ludziom zaczynającym remont łazienki, to doradziłbym wybranie takiego podtynkowego zestawu toaletowego, który ma możliwość spuszczania wody “na dotyk”, tzn woda leci tak długo, jak trzymasz przycisk
ja mam dwa przyciski, jeden spuszcza 3L, drugi chyba 8L. te 3L to jest zdecydowanie za dużo. byłem u znajomych gdzie można naciskać przycisk na pół sekundy i spływa pewnie około 1L i to jest ilość zupełnie wystaczającą do spuszczenia małego
ja mam dwa przyciski, jeden spuszcza 3L, drugi chyba 8L. te 3L to jest zdecydowanie za dużo. byłem u znajomych gdzie można naciskać przycisk na pół sekundy i spływa pewnie około 1L i to jest ilość zupełnie wystaczającą do spuszczenia małego
Ruchalem i k---a co.
Przyjechała do mnie do Warszawy i się ruchala ze mną bo ty masz małe pałę
#famemma