@LajfIsBjutiful ludzie na ogół są glupi, zero przewidywania konsekwencji działań, ale laska pewnie znajdzie beciaka co zaopiekuje sie jej kredytem i pomoże spłacić
@OdcienZieleni: @LajfIsBjutiful jak tylko na 30k to i tak ta lekcja nie była droga dla niej, chociaż pewnie gotówkowy to trochę i tak wyjdzie. Ale tak cena za lekcje może nie być wysoka jeżeli wyciągnie wnioski :P a z tym różnie bywa P
@LajfIsBjutiful: jeżeli pożyczyła mu te pieniądze (nawet bez umowy papierowej) to nadal ma prawo dochodzić od niego zwrotu tym bardziej, że zaczął spłacać, ale przestał. Jeżeli jej te pieniądze przelewał z tytułem np. "zwrot pożyczki" to już w ogóle sprawa ułatwiona. Tak, odpowiedziałem na śmieszny obrazek.
@LajfIsBjutiful: 30 koła na 7 lat? Zakładam, że % też bandycki skoro laska taka ogarnięta. To daje nam powiedzmy 400 zł miesięcznie. To jest zniszczone życie? Ja pierd0le jak ci ludzie oddychają samodzielnie?
@Ruchenstein-Boltzman zalezy kiedy to bylo ale teraz procenty sa bardziej bandyckie niz myslisz xd bralem rok czy dwa lara remu taka pozyczke na 30k z tym ze na 5 lat to poczatkowo wychodzilo z 700-800zl chyba. Teraz po splaceniu ponad 2/3 tego kredytu ma@ rate 250zl. Wiec u niej bym obstawial rate z 500-600 No ale tak czy siak nie jest to zniszczone zycie xd
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
@WielkiNos:
jak ktoś jest głupi, to pozostanie głupi
wysmialem ją oczywiscie xD
Ale chyba ktos sie zgodził, bo tydzien pozniej usunela konta na wszystkich socialach xDDD
To jest zniszczone życie? Ja pierd0le jak ci ludzie oddychają samodzielnie?