Kupiłem na Zalano Lounge dwie pary spodni tydzień temu z G-Star. Dziś się namyśliłem i chcę oddać jedne z nich. Jednak zauważyłem, że nie mają ona przez przewieszonej przez szlufkę na sznurki metki (te drugie, które chcę zachować (różnią się jedynie kolorem, to ten sam model) taką metkę na sznurku mają). Głowy sobie nie dam uciąć, że od momentu rozpakowania tej zawieszonej na sznurki metki nie było, ale wydaje mi się dość mało pradocpowdobne bym ją zgubił/usunął. Czy zwrot zostanie przyjęty bez tej metki na sznurku?
@km00787 na Zalando powinien. Miałem kiedyś taką sytuację ze spodenkami i jedne nie miały wszystkich metek a drugie w ogóle. Przyjęli zwrot i zwrócili kasę
Zajebiste mamy czasy xD jak ktoś trochę się interesuje pop kulturą i nie chce być wyalienowanym ze społeczeństwa, to spoooro trzeba wydawać miesięcznie na subskrypcje. Weź zarób na to wszystko.
Głowy sobie nie dam uciąć, że od momentu rozpakowania tej zawieszonej na sznurki metki nie było, ale wydaje mi się dość mało pradocpowdobne bym ją zgubił/usunął.
Czy zwrot zostanie przyjęty bez tej metki na sznurku?
#zalando #zalandolounge #zakupy #modameska