Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +210
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
Kontynuacja kultowego wampirzego RPG-a nie ma łatwego życia. Minęły już lata od pierwszej oficjalnej zapowiedzi gry. W wyniku problemów produkcyjnych, które doprowadziły ostatecznie do odsunięcia od prac odpowiedzialnego początkowo za ten tytuł studia Hardsuit Labs i zaangażowania w jego miejsce ekipy The Chinese Room (twórców m.in. Dear Esther, Everybody Gone to the Rapture oraz Amnesia: A Machine for Pigs), do dziś nie doczekał się on premiery. W końcu przy okazji targów PAX West 2023 pojawiły się jednak dobre wiadomości na temat Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.
Premiera Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Podczas wydarzenia wampiryczna produkcja została niejako zapowiedziana ponownie. Otrzymaliśmy jej nowy zwiastun, który skupia się na efektownej walce. Możemy także dostrzec tu różnej maści lokacje, które zapewne przyjdzie nam odwiedzić. Stanowią one całkiem niezłą reprezentację mrocznego Seattle, w którym będzie toczyła się