Aktywne Wpisy

Saddog +19
Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być początek flirtu, wyjścia z sfery koleżeńskiej, z friendzonu...
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to

źródło: 1000003020
Pobierz
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kryzys_wok%C3%B3%C5%82_Trybuna%C5%82u_Konstytucyjnego_w_Polsce
#bekazlewactwa #sejm #konfederacja #wikipedia #tk #prawo #polityka
źródło: brave_puXtwm1Ldl
PobierzZaraz Lacz Dogi zaleją Wiki zapytaniami o zródła finansowania i beda dażyć do niszczenia wikipedii niczym polskiego sedziego, bo mia l czelno sc uczestniczyć w evencie ludzi sukcesu :)
A co do łamania prawa... Od 8 lat mówię, że Tusk i jego ekipa zachowuje się jak złodziej co najgłośniej krzyczy o łapaniu złodzieja.
@Viado: bo nie jest. PO próbowało przepchnąć dodatkowych dwóch sędziów, ale TK uznał to za niekonstytucyjne. Duda na wyścigi zaprzysiągł pisowskich dublerów w nocy z 2 na 3 grudnia, żeby zdążyć przed wyrokiem TK, który był ogłaszany ok. 10 rano.
Przykład:
Kradnę Ci 50 zł. Zostaję przyłapany i zobligowany do naprawy szkody <- tutaj moja wina.
Ty później kradniesz mi 100 zł. Wszyscy krzyczą że to przestępstwo, ale ty mówisz że to przecież moja wina bo wcześniej ukradłem ci to 50 zł. (Serio? XDDDDD)
@mskiper: Wina była, a gdzie wyrok dla złodzieja który ukradł 50zł?
Ano nie było. A skoro nie było wyroku, więc ciężko nazywać poszkodowanego który samemu wyegzekwował sprawiedliwość
@dwaemu: ułaskawiony :) A serio to może analogia nie do końca dobra.
Ale dalej wina jednego nie wymazuje winy drugiego. PO się nie udało, zadziałały różne mechanizmy (bardzo dobrze). PiS z prezydentem wbrew prawu powołali sędziów - wina jest ich, nie PO.
@mskiper:
1. sędziowie TK Rzepliński i Bernat byli sprawozdawcami tejże ustawy PO przepychającej kolanem trzech sędziów na zapas (czyli de facto ją autoryzowali)
2. po zaskarżeniu ustawy TK się z wyrokiem o---------o długo i namiętnie, ewidentnie czekając na zaprzysiężenie nowych sędziów (a w tym także i POwskich dublerów) no bo jak to tak bez pełnego składu (⌐ ͡■
@mskiper: siepacze PO tak ostentacyjnie łamiący praworządność są ostatnią instancją jaka ma prawo się skupiać na czymkolwiek
Teraz widać nadszedł czas rozliczania PiSu