Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest, że jednego dnia prezydent hobbysta zwraca się do innych państw o pomoc, bo w Polsce są przetrzymywani więźniowie polityczni, a następnego dnia jak gdyby nigdy nic ułaskawia sobie owych więźniów? XD
Pytanie bonusowe: Btw, gdzie są teraz konfiarze, którzy od kilku dni krzyczą, że Tusk nas kompromituje na arenie międzynarodowej?
@przekliniak: Kurdę sprytne, nie wpadłem na to. Trochę mnie zmylili, bo przez ostatni rok krzyczeli, że PiS trzeba rozliczyć i coś o układzie z magdalenki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Kryspin013: Poprawiac moze nie poprawia le diametralnie zmienia. Bonie podpisal ulaskawienia a Bdnar ma ich wy[usic bo obiecuje ze podpisze.
Bodnar wypuszcza a d--a robi fikolka i nie podpisuje twierdzac ze poprednia decyzja jest wiazaca.
Kretyn gra w gre ktorej nie rozumie. Smutne jest tylko to ze przez najbizse 1,5 roku wszedzie gdzie za geanice pojedize to beda z niego cisnac beke. Smutne bo on z polski wiec wizzerune calego
Jak to możliwe, że nagle wsrod Polaków tak zmieniła się narracja w stosunku do islamu? Izrael, który trzyma za mordę i robi porządki z islamskimi ekstremistami największym wrogiem Polaków, którzy jeszcze 5 lat temu dumnie nosili bluzy i koszulki stop islamizacji Europy. Beka #izrael #iran
Pytanie bonusowe: Btw, gdzie są teraz konfiarze, którzy od kilku dni krzyczą, że Tusk nas kompromituje na arenie międzynarodowej?
#bekazpisu #bekazkonfederacji #konfedepis #bekazprawakow #neuropa #bekazpodludzi #polityka
@gorzki99: Tylko, że to wcale nie poprawia sytuacji xD
@Kryspin013: na marszu
@przekliniak: Kurdę sprytne, nie wpadłem na to. Trochę mnie zmylili, bo przez ostatni rok krzyczeli, że PiS trzeba rozliczyć i coś o układzie z magdalenki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Bodnar wypuszcza a d--a robi fikolka i nie podpisuje twierdzac ze poprednia decyzja jest wiazaca.
Kretyn gra w gre ktorej nie rozumie. Smutne jest tylko to ze przez najbizse 1,5 roku wszedzie gdzie za geanice pojedize to beda z niego cisnac beke. Smutne bo on z polski wiec wizzerune calego