Aktywne Wpisy
tabpaw +928
To piękne uczucie kiedy twój pracodawca w ogóle się nie spodziewa, ale będzie musiał wypłacić Ci zaległe nadgodziny z odseteczkami, bo zgromadziłeś przez ostatnie miesiące tyle dowodów, skrupulatnie opisanych, gotowych do wysłania do PIP, że tak naprawdę inspektor jedynie sfinalizuje przelew. ;)
#pracbaza
#pracbaza
ovsky +36
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
W czasie pandora gate był wstrzęmieźliwy i bał się otewrzeć p---ę z jakimiś stanowczymi tezami, ale w przypadku Marconia clickbaituje i z całą stanowczością stwierdza, że Natan może pójść siedzieć. J---ć cię, marcinie. Jesteś discopolowcem w świecie prawników i populistą. Wyjdź do Olejnika na Prime MMA 8 to cię poskłada.
#famemma
Problemem jest to, że raz w tygodniu trzeba chodzić na serię wykładów i za to płacić. Wiele osób, które już w zawodzie pracuje (np. jako asystent w kancelarii) ma zwykle opłacaną aplikację przez pracodawcę w zamian za lojalkę lub ewentualnie
@christian-huygens: kurde zupełnie o tym zapomniałem. A jak ja chodziłem na studia to inaczej wyglądało. Nawet miałem znajomych na studiach prawniczych bez znajomości to ich rodzice próbowali się wkupić w łaski lokalnego adwokata.
A co do reszty to się zgadzam, ten chłop to jakiś przygłup i pewnie nie tylko Olejnik by go zlał ale