Wpis z mikrobloga

Spora część wykopków spuszczała się, że ten gość to gigachad, wyzywała innych uzytkownikow, jak pisali, ze Sienkiewicz działa niezgodnie z prawem. To ciekawe co teraz powiedza, o tym ze referendarz oddalil wniosek o umieszczenie zmian w rejestrze przedsiębiorców TVP S.A.? Pewnie wyzwiecie go od pisowskokonfederackich trolli xD.
#sejm
niezdiagnozowany - Spora część wykopków spuszczała się, że ten gość to gigachad, wyzy...

źródło: ZmE1NDNmdQwkUzh3YRZ4GWcLbC0nT3ZPMBN0ZmFbaFk9HigtIggoCDVeYCM8GCoMMkFgNCJCOx0sHjh1YQkzHjVdLz1hCDcPIFVhIH5dPF0mAHhpdgloWWgFdnB7QDhVdQNjJ30LbAskBHp3KFVoTzg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@messe:

widzę że tabelka z "logical fallacies" z podręcznego folderu materiałów do prowadzenia dyskusji w internetach poleciała w ruch jak już wyciągamy ad personam.

To jest trochę śmieszne, bo w zasadzie masz rację, że to zrobiłem, tylko że to jeszcze dalej oddala dyskusję od merytorycznego toku, będąc samo w sobie kolejnym błędnym sposobem prowadzenia dyskusji. Ja za to mogę otwarcie przyznać, że ad personam zostało użyte dlatego, że jedyna wartość dodana dla mnie z wzięcia udziału w tej mało merytorycznej dyskusji to okazja, żeby wytknąć komuś kto postawił się na piedestale dominacji dyskusyjnej, że wcale tak nie jest.

Okej, kolejne ad personam, a potem piszesz, ze w sumie mam racje, nie wiem co ma na celu wstep do
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: to że z pierwszego mojego akapitu wyciągnąłeś tylko tyle, że przyznałem Ci rację i nie rozumiesz nic innego jest tak piękne, że aż trudno słowami mi to opisać XD

mógłbym Ci teraz zacząć robić wykład, że te wszystkie Twoje ostateczne i absolutne oceny, że jak jeden sędzia coś napisał to nie jest to ostateczna decyzja z racji tego, że są różne procedury odwoławcze i powinny być organy, które rozstrzygają
  • Odpowiedz
to że z pierwszego mojego akapitu wyciągnąłeś tylko tyle, że przyznałem Ci rację i nie rozumiesz nic innego jest tak piękne, że aż trudno słowami mi to opisać XD

@messe: zacytowałem Ci cały Twój akapit, wiec nie dalo sie z niego nic innego wyciagnać.

mógłbym Ci teraz zacząć robić wykład, że te wszystkie Twoje ostateczne i absolutne oceny, że jak jeden sędzia coś napisał to nie jest to ostateczna decyzja z racji tego, że są różne procedury odwoławcze i powinny być organy, które rozstrzygają tego typu spory, tylko że w zasadzie ich teraz nie ma, ale mi się zwyczajnie nie
  • Odpowiedz