Aktywne Wpisy
Alzena +23
Całkowity, męski upadek - grupa 70k podludzi ma grupę na Telegramie, gdzie wymieniają się poradami i pomysłami na temat tego, jak gwalcic kobiety - również te z najbliższego otoczenia, matki córki i żony.
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
kacper3355 +160
Wymyśliłem sobie strategię na budowanie kapitału na #gielda "możliwie najmniejszym kosztem" z możliwie największą szansą na pomnożenie zainwestowanych pieniędzy w jak najkrótszym czasie. Mój pomysł łączy analizę fundamentalną (głównie śledzenie nietypowych zmian w wolumenie), a także baczną obserwację zachowań innych spekulantów (bo umówmy się – to żadne #inwestowanie) w różnych miejscach w internecie, wykorzystując do tego m.in. Reddita i Finviz.
Strategia opiera się na wrzucaniu niewielkich kwot
Strategia opiera się na wrzucaniu niewielkich kwot
@jason24: Coś słabo walczył, skoro wykopyrtnął się na Lepperze. Na, trzymajcie się, LEPPERZE - chłopu może i głupkowatym, ale za to nieprzekupnym, więc se Mario porobił fałszywki za które teraz pójdzie siedzieć.
PiS jak zwykle przegrął sam ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jason24: a prokuratura solidnego zera ziobry postawiła im chociaż akty oskarżenia?
@jason24: Tak jakby kiedykolwiesz wyszla ze musi wracac. piotrowicz w trybunale kuchennym jest tego najlepszym przykladem. Jakos mi sie tak zapomnialo kto go wybral :D
Grodzki to na razie nie ma żadnej sprawy, pan który był podejrzany o korupcję i został MEP'em nie opuścił więzienia, a areszt (a jest to różnica panie nie wiem ale się wypowiem) i nie był w przeciwieństwie do p. Kamińskiego i p. Wąsika skazany prawomocnie.
I jak walka z korupcją ma polegać na fałszerstwie i prowokowaniu to dziękuję za taką walkę która sama korupcję tworzy, żeby ją złapać.
Komentarz usunięty przez autora