Aktywne Wpisy
Czy to ja jestem #!$%@??
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
fan391 +100
Wywiad z Dudą pokazuje wykopki jak bardzo macie wyprane mózgi polityką, hejtowaniem PiSu dla samego hejtowania i nie potraficie obiektywnie ocenić pewnych rzeczy. Duda wypadł całkiem pozytywnie w tym wywiadzie, a sam wywiad na bardzo dobrym poziomie.
Tymczasem wykopki: kompromitacja Dudy, Mazurek i Stano liżą rowa PiSowi (xD), Kanał Zero internetowym medium Kaczyńskiego (xDDDD).
To, że ktoś ma inne poglądy od was nie znaczy, że nie może wypaść pozytywnie w takim formacie.
Tymczasem wykopki: kompromitacja Dudy, Mazurek i Stano liżą rowa PiSowi (xD), Kanał Zero internetowym medium Kaczyńskiego (xDDDD).
To, że ktoś ma inne poglądy od was nie znaczy, że nie może wypaść pozytywnie w takim formacie.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #tinder #badoo #zalesie
@moll: Niektórzy najwidoczniej nie mają.
No tak,ale mogę się wtedy wybronić na żywo sam na sam z tą osobą.
Czy ze wszystkiego zawsze trzeba się wybronić?
@moll: Ale czy ja spędzam czas z kolegami i nabywam większej pewności siebie w chłopskim towarzystwie to czy będę miał tę pewność w przypadku kontaktu z kobietą???Mi się wydaje,że chyba nie.
Rozmowy z chłopami - to jakiekolwiek interakcje, więc dobre i to, żebyś nie był dziki. A kobieta też człowiek i przestań panikować.