Wpis z mikrobloga

Często słyszy się,że portale randkowe to kiepskie miejsce,aby facet mógł poznać kobietę 20+ z powodu czynników takich jak to,że wiele kobiet postrzega takie apki jako zabawę w tym okresie oraz facetów zawsze jest większa niż kobiet,a na dodatek panuje tam większa anonimowość,czyli to jak laska cię usunie z pary to już jej raczej nie zobaczysz.Tylko jak chłop,który nie miał przez ogromna ilość czasu kontaktu z dziewczynami miałby sobie kogoś znaleźć???Niby znajomości poznaje się choćby w trakcie edukacji,ale u mnie po podstawówce dziewczyny albo stanowiły 1/10 całej klasy albo nie było ich wcale no,ale taki urok bardziej męskich kierunków.Są powiedzą,że można kogoś poznać przez znajomych i to nie tak,że ich nie miałem ich kobiecie znajomości również były bardzo ubogie i w sumie nie różnili się tak bardzo ode mnie.Kiedyś jeszcze usłyszałem i to od was radę,żeby próbować randek na Facebook'u,ale szczerze fakt,że nie miałbym tej anonimowości na tym poziomie co choćby Tinder mnie lekko przeraża.Więc widzicie,że dla chłopa zostają tylko takie sposoby
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #tinder #badoo #zalesie
  • 13
A im więcej interakcji społecznych tym mniej wtop i większa pewność siebie

@moll: Ale czy ja spędzam czas z kolegami i nabywam większej pewności siebie w chłopskim towarzystwie to czy będę miał tę pewność w przypadku kontaktu z kobietą???Mi się wydaje,że chyba nie.
@NiebieskiMiszmasz: bo kobieta to #!$%@? mać inny gatunek jest... Skoro nawet tych sieciowych interakcji z kobietami unikasz, bo musisz być w nich absolutnie anonimowy to nie wiem jak chcesz je nabywać.
Rozmowy z chłopami - to jakiekolwiek interakcje, więc dobre i to, żebyś nie był dziki. A kobieta też człowiek i przestań panikować.