Co uważacie o pokoju na studiach? Wielu kategorycznie musi w kawalerce mimo, że nie są jakimiś finansowo oskarkami z domów, że dostaną na kawalerkę i na imprezy. Na takim pokoju można dużo zaoszczędzić przez cały okres studiów a wielu właśnie kończy bez oszczędności oddalając się chociażby wkładu. #oszczedzanie #pieniadze
@mirko_anonim 3 lata tak mieszkalam na studiach i bylo super. Mieszkaliśmy w 4 - kazdy w swoim pokoju. Spotykaliśmy się w kuchni na piwku, pytalismy czy komus coś wyprac jak sami robilismy swoje pranie, martwilismy się jak ktos dlugo nie wracal do domu - a nie uprzedzil że będzie późno itd. Nikt z nas wczesniej się nie znal, ludzie rotowali (w sumie przez 3 lata mieszkalam z 20 osobami). Zajebiście to
@mirko_anonim: jak ja byłam na studiach to normą było, że znajomi z lo dogadywali się i razem wynajmowali mieszkania (np dwie osoby dwupokojowe, trzy osoby trzypokojowe itp), miało się pokój ale bez dyskomfortu mieszkania z kimś obcym.
Co uważacie o pokoju na studiach? Wielu kategorycznie musi w kawalerce mimo, że nie są jakimiś finansowo oskarkami z domów, że dostaną na kawalerkę i na imprezy. Na takim pokoju można dużo zaoszczędzić przez cały okres studiów a wielu właśnie kończy bez oszczędności oddalając się chociażby wkładu. #oszczedzanie #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
osobiście zawsze troszkę chciałem mieszkać na stancji, ale pewnie szybko bym znienawidził, bo ludzie zostawiają po sobie syf
zajebiscie bylo