Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Tylko krótkie potwierdzenie faktu, że p-----c ma płeć - męską.
@Mamaboss: * wiedziałem, chłopie przebrany za bebe
Bezczelne kłamstwo, w dodatku wielokrotnie obalane. Statystyki które podajesz są brane ze zgłoszeń policyjnych - a tam najczęściej zgłaszają się kobiety. Bo mogą. Mężczyzna zgłaszający p-----c zostanie wyśmiany i napiętnowany jako słabeusz, będzie miał przewalone. Dlatego zgłaszają się dopiero wtedy, gdy nie ma innej opcji - często poobijani i zmasakrowani.
Kobiety są niezwykle sprytne. Wiedzą, że jęzorem można chlastać jak nożem, że rany zadane na psychice bolą tak samo
Teraz nagle samo sie odblokowało widze
też tak czasami mam z innymi użytkownikami
@Mamaboss: Ma też narodowość - Turecką.
@Mamaboss: Widzę że ktoś czytał publikacje instytutu danych z d--y. W innych krajach kobiety mają wyższe zaufanie do władzy? Może w szególności w Turcji? Mołdawii?