@TrueShutDown jak pojadę do Kambodży to postaram się poderwać strejle. Nie będzie to trudne jeśli dla niej gościu 2/10 jest ok xD przy 8.5/10 się posika
@poczatkujacywycoopowicz: No miałem to zrobić,ale mnie grażynki nie chom dać piniondzuf na bilet i minimum miesięczny pobyt,to są drogie sprawy ze 10k$ lekko,że tak powiem za moje nie pojadę bo mam dwie hore żony na utrzymaniu i jamnika z zembami do wymiany
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
https://odysee.com/@raportzpanstwasrodkaArchiwum:f/Polacy-w-Azji.-Jak-tu-si%C4%99-%C5%BCyje_-lvpl1abA42g:2
#raportzpanstwasrodka
zalosny gosc
No miałem to zrobić,ale mnie grażynki nie chom dać piniondzuf na bilet i minimum miesięczny pobyt,to są drogie sprawy
ze 10k$ lekko,że tak powiem za moje nie pojadę bo mam dwie hore żony na utrzymaniu i jamnika z zembami do wymiany
Komentarz usunięty przez autora
@poczatkujacywycoopowicz:
Ciekawe kiedy ostatni raz była u ginekologa,złapanie całej listy chorób wenerycznych masz jak w banku,plus te od predatora:)
@Czerwonyalimenciarz: ciekawe ilu z bohaterów uniwersum stołowało się w przybytkach typu Win. Pewnie wszyscy już są "zawirusowani".