Wpis z mikrobloga

Gdzie i jak mogę podłączyć tutaj drugi dysk twardy? Nie znalazłem żadnego wejścia SATA III. Zawsze w kompach miałem klatkę gdzie normalnie po prostu wsuwało się dyski, natomiast tutaj nie jestem w stanie ogarnąć o co chodzi. Komp znajomego, więc nie bardzo mogę coś #!$%@?ć.

#komputery #pomocy
Ethernit - Gdzie i jak mogę podłączyć tutaj drugi dysk twardy? Nie znalazłem żadnego ...

źródło: IMG_20240101_162324

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Komp znajomego, więc nie bardzo mogę coś #!$%@?ć.

@Ethernit: to jak się nie znasz, to się za nieswoje nie zabieraj, skoro nawet nie widzisz dwóch złącz sata pod grafiką, i złącza podwójnego czarnego kątowego sata, koło wtyczki zasilania.
  • Odpowiedz
dalej nie mogę znaleźć takiego wejścia

@Ethernit: XD, takie combo, to tylko do jakichś dedykowanych płyt, chyba tylko w terminalach takie coś można znaleźć.
Zwykły kabelek sata pewnie z jeden nawet z płytą głowną był a zasilanie prosto z zasilacza.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarg: A widzisz, teraz łapię o co chodzi. Dziękuję za pomoc :)

takie combo, to tylko do jakichś dedykowanych płyt, chyba tylko w terminalach takie coś można znaleźć

@wypokowy_expert: Miałem dwa pecety i trzy laptopy, w każdym miałem to combo, dopiero teraz pierwszy raz spotkałem się z tak dziwnym rozwiązaniem :)
  • Odpowiedz