Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak byłem jeszcze nastolatkiem to w moim małym mieście widziałem jak kibole jadą na mecz ale w tamtych czasach to większość takich byczków było aż bałem się przejść koło nich a teraz kibole to jacyś Sebiksy albo gówniarze.Co się zmieniło od tamtego czasu że teraz już nie ma takich kocurów co kiedyś?Bycie kibolem przestaje być modne czy może teraz już coraz mniej jest takich pseudo kibicow?

Ps. Kiedyś to ogólnie byli inni chłopacy a teraz jak patrzę na młodych chłopów to wyglądają jak baby.
#famemma
  • 11
@Kodzirasek: inne wychowanie, w latach 80/90 to jednak trzymało się krótko i były ogólnie sztywne zasady nawet w domu, teraz to bardziej guwniaki same chowane i kibole to są takie zwykłe sebixy które dostały dostęp do teścia i się nabily jak kurczaki w Tesco. Natomiast charakter to już trochę inny. Kto by z tych karków kiedyś nosił jakieś bluzeczki versace , solare robił czy miał stylizowane fryzury. Byliby tak samo #!$%@?
@ziko100: Kibole zaczynali sie szprycowac sterydami od lat 90 w latach 2000 najwiecej sterydziuchów biegało. U mnie w mieście jest ziomek co próbuje udawać rapera ksywa twr król podziemia, jego ekipa szprycowała go narkotykami i sterydami przez co chłop sie porył ale kiedyś był nabity jak sam #!$%@? i faktycznie coś znaczył jako kryminalista u nas. Poza tym sterydy bez treningu #!$%@? ci dadzą