Aktywne Wpisy
apaez +548
Na pytanie co z wiekiem emerytalnym, czy zostawić obecny wiek emerytalny Petru odpowiedział, aby zrównać, a Mentzen powiedział żeby zostawić jak jest XD Nie wiedziałem, że to taki cucoldzik, no nic chyba jednak na niego nie zagłosuje
#mentzen #polityka #konfederacja #pieklomezczyzn
#mentzen #polityka #konfederacja #pieklomezczyzn
Ana77 +11
Powiedzcie mi, że żałosny handel handel bazarowy jest lepszy niż praca w biurze za najniższą lub innej gównopracy. Mam totalny kryzys i mam ochotę rzucić wszystkim. Ludzie się dziwią, że mloda dziewczyna ( już coraz mniej młoda) nie chce iśc gdzie indziej pracować.
Zalety to kontakt z ludzmi ( wyleczyłam się z cięzkiej fobii społecznej), własna działalność uczy wielu rzeczy oraz to, że starczy na wynajem i na niezbędne rzeczy do życia
Zalety to kontakt z ludzmi ( wyleczyłam się z cięzkiej fobii społecznej), własna działalność uczy wielu rzeczy oraz to, że starczy na wynajem i na niezbędne rzeczy do życia
- Co pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski, realizowanego przez minister Gilowską?
Dziewczyna milczy.
- No to co pani wie o polityce społecznej rządu Jarosława Kaczyńskiego?
Dziewczyna milczy.
- A wie pani chociaż, kto to jest Kaczyński? Słyszała pani, że ma brata bliźniaka?
Dziewczyna milczy...
- A skąd pani pochodzi?
- Z Bieszczad, panie profesorze.
Profesor podszedł do okna, wygląda na ulice, chwilę się zastanawia mówi do siebie:
- K..., może by tak wszystko #!$%@?ąć i wyjechać w Bieszczady...
#maxlegenda