Wpis z mikrobloga

Mirki, aż się pochwalę. Dzięki SteamTrades kupiłem Rayman Legends w wersji Steamowej za 3 klucze D2, czyli jakieś 20 zł. Tym milej, że pieniążki na to zebrałem za sprzedaż badziewia dropiącego z CS

#gry

#steam

#chwalesie

Tanio można również wyrwać ostatni dodatek do CIV5, warto dodać, że to samodzielny dodatek. Widziałem po 2 klucze czyli jakieś 13-14 zł.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ortheon: BNW za 10,50. Legends na nasz rynek za 35 mam ;) Za ok. 15 zł mogę sprzedać wersję z rosji (tą, którą kupiłeś na SteamTrades), ale ona może zostać w każdej chwili zablokowana i stracisz do niej dostęp.
  • Odpowiedz
@Doko: Cóż, takiego borderlandsa 2 kupiłem w wersji rosyjskiej (na koncie się dwie produkcje pokazały, Borderlands 2 i Borderlands 2 RU :D) i od czasu premiery 0 problemów więc bym się tym nie martwił. Masz może jakiś link, by zapoznać się z twoją ofertą? Bo możliwe, że kupiłbym kumplowi BNW bo sam posiadam a zawsze milej popykać na multi z znajomym ;] A pewnie jakbym kupował coś jeszcze by mi
  • Odpowiedz
@Ortheon: no i teoretycznie nie powinno być żadnych problemów, ale równie dobrze w każdej chwili mogą to zablokować i będziesz miał po grze :) To jest ryzyko po prostu.

Co do moich ofert, to wszystkie masz pod tagiem #doko
  • Odpowiedz
@Raffael: Wat, teraz po nocach będę 2 miesiące płakał, a gościu mi pisał, że taka cena, że Niemiec nie chciał oddać jak sprzedawał i musiał od niego siłą wytargać :(
  • Odpowiedz