✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy wynajem nad restauracja ma sens? Restauracja na parterze, mieszkanie na drugim piętrze ale niestety jest ogródek ze stolikami a latem okna tylko od strony restauracji. #mieszkanie #wynajem
@mirko_anonim: Sprawdź wentylację, czy w mieszkaniu, albo na klatce nie j---e z knajpy. Odwiedzałem kiedyś kogoś mieszkającego piętro albo dwa nad pizzerią. Klatka schodowa była wspólna. Na całej klatce było czuć pizzę. Byłem też kiedyś u kogoś, gdzie w drugiej części budynku też była pizzeria, ale bez żadnych połączeń między lokalami i nic nie było czuć.
Poza zapachami jest jeszcze kwestia hałasu. Dostawy wcześnie rano, klienci wychodzący późno, ewentualne imprezy
Czy wynajem nad restauracja ma sens? Restauracja na parterze, mieszkanie na drugim piętrze ale niestety jest ogródek ze stolikami a latem okna tylko od strony restauracji.
#mieszkanie #wynajem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
No i może być głośno jak alko i imprezki są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odwiedzałem kiedyś kogoś mieszkającego piętro albo dwa nad pizzerią. Klatka schodowa była wspólna. Na całej klatce było czuć pizzę.
Byłem też kiedyś u kogoś, gdzie w drugiej części budynku też była pizzeria, ale bez żadnych połączeń między lokalami i nic nie było czuć.
Poza zapachami jest jeszcze kwestia hałasu. Dostawy wcześnie rano, klienci wychodzący późno, ewentualne imprezy