Od nowego roku powstanie nowa lista wołania. W obecnej liście jest zapisanych prawie 2000 osób. Wołanie takiej ilości osób jest każdorazowo czasochłonne a zainteresowanie wpisami i tak jest małe. Lista zostanie zaktualizowana do osób obecnie zainteresowanych co ułatwi mi dalszą pracę.
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpolecazapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
@rexxaris: nie wymiguje się ale nie muszę wołać prawie 2k osób skoro połowa pewnie nawet nie odbiera. Strasznie monotonne jest kopiowanie i wklejanie ludzi z listy przy takiej liczbie :)
@Mortadelajestkluczem: dzięki bardzo jakoś na początku roku wystartuję z nową listą. Obecna jest mocno nieaktualna. Już ponad 2,5 roku ma ta lista i sporo osób nawet nie zagląda na wykop a ułatwi mi to też dodawanie nowych wpisów.
Okrągła, piąta rocznica morderstwa prezydenta miasta na oczach setek ludzi, wydarzenia które wstrząsneło polską, a wykopki bóldupią że w tvp poświęcają mu reportaż. #tvpis #adamowicz #i930
Od nowego roku powstanie nowa lista wołania. W obecnej liście jest zapisanych prawie 2000 osób. Wołanie takiej ilości osób jest każdorazowo czasochłonne a zainteresowanie wpisami i tak jest małe. Lista zostanie zaktualizowana do osób obecnie zainteresowanych co ułatwi mi dalszą pracę.
============================================================================================================
============================================================================================================
===============[EPIC&GOG]===============
OCENA METACRITIC
METASCORE: Human Resource Machine 78 / Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure 86
USER SCORE: Human Resource Machine 7.9 / Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure 7.3
Human Resource Machine za FREE w EPIC
AKTUALNE! do 27.12 godzina 17:00
Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure za FREE w GOG
AKTUALNE! do 05.01.2024 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania #gog #goggalaxy
sam jesteś syf, Tomorrow Corporation to ty szanuj
jakoś na początku roku wystartuję z nową listą. Obecna jest mocno nieaktualna. Już ponad 2,5 roku ma ta lista i sporo osób nawet nie zagląda na wykop a ułatwi mi to też dodawanie nowych wpisów.
@Metodzik: eee tam małe, biorę wszystko i dziękuję za trud włożony w przygotowywanie okazji