Aktywne Wpisy
Pini42 +180
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
źródło: g1
Pobierz
Lobotomy_Enthusiast +269

trust wallet jest git, czy rozejrzeć się za czymś innym?
i czy jeżeli mam zamiar stackowac coina, którego nie mógłbym stackowac na trust wallet, to czy KONIECZNIE mam szukać portfela na który obsługuje stacking tego coina, lub odpuścić stackowanie? jak idiotyczne jest stackowanie na binance w skali 1-10 pod względem ryzyka?
#kryptowaluty
źródło: il_fullxfull.4591044146_8ndf
Pobierz@dumnymagazynier: i jaki wybrałeś portfel?