Aktywne Wpisy
klewerewel +16
Podchodzi do mnie chłop z pracy i pyta się czy chodzę czasami na saunę.....Ja pier*****e...... I dziwicie się dlaczego kobiety chcą być oddzielone od mężczyzn w saunach
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
pearl_jamik +29
#programista15k #it #programowanie #pracbaza
nic mnie bardziej dziś nie #!$%@?ło, niż programista (a ściśle świeżo upieczony absolwent informatyki) mówiący, że chce 10k brutto, a nigdy wczesniej nie pracował :) xd
nic mnie bardziej dziś nie #!$%@?ło, niż programista (a ściśle świeżo upieczony absolwent informatyki) mówiący, że chce 10k brutto, a nigdy wczesniej nie pracował :) xd
Kto uważał ten wie, że kobiety mówiły zarówno w realu, wiadomościach priv jak i w komenatarzach, że:
A) Kobiety są beznadziejne w dostrzeganiu red flagów i nie ma takiej opcji, żeby odciągnąć je od gwałcicieli
B) On nie miał na myśli tego co powiedział (sic!) i w jakim kontekscie on to powiedział mimo tego, że mówiłem, że się szyderczo śmiał.
Oczywiście jest to wyparcie i pokazuje jak szaleńczo wręcz kobiety uwielbiają przystojniaków bez wględu na to co może im się stać. No chyba, że pojawią się komentarze, że chciałabym, żeby przystojniak mnie zgwałcił...
To jest sprawa, która bardzo mi otworzyła oczy na system wartości kobiet. Nie było ani jednej reakcji typu, że kobiety nienawidzą gwałcieli.
Jak rozumiem te wszystkie kobiety, które wypowiedziały się na ten temat są mizoginkami (?). I kto tu wierzy w teorie spiskowe...
#blackpill #przegryw