@_Blanche_Barton: to teraz masz młodszego i lepszego mnie. A takimi umiejętnościami gotowania będę wierny aż do śmierci (albo dopóki nie przestaniesz gotować)
@mk321 -moczysz garść suszonych grzybów całą noc Na drugi dzień: -dwie garście kapusty kiszonej gotujesz 10 minut w bulionie -odcefzasz i znowu do garnka tym razem zalewasz grzybami i wodą z nich. -W międzyczasie 2 cebule w kostkę zeszklić na patelni. -Odcedzasz kapustę z grzybami (wodę po gotowaniu można wlać do bigosu) -do kapusty z grzybami wrzucasz cebulę, sól, pieprz, przesmarzasz wszystko razem na patelni i czekasz aż ostygnie. -siekasz wszystko i
Jestem gotowa na 3dni siedzenia, nic nie robienia i jedzenia (⌒(oo)⌒) kwii
(。◕‿‿◕。)
-moczysz garść suszonych grzybów całą noc
Na drugi dzień:
-dwie garście kapusty kiszonej gotujesz 10 minut w bulionie
-odcefzasz i znowu do garnka tym razem zalewasz grzybami i wodą z nich.
-W międzyczasie 2 cebule w kostkę zeszklić na patelni.
-Odcedzasz kapustę z grzybami (wodę po gotowaniu można wlać do bigosu)
-do kapusty z grzybami wrzucasz cebulę, sól, pieprz, przesmarzasz wszystko razem na patelni i czekasz aż ostygnie.
-siekasz wszystko i