Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą to dziwię się, że na podstawie jego wskazań od razu wzywano policję.
Napisz dall-e że ma wygenerować obraz uczącego się dziecka i wygeneruje.
Napisz dall-e żeby wygenerował mężczyznę który je arbuza i kfc i też wygeneruje.
Także wygeneruje dokładnie to czego się spodziewasz
@GenLufa: to o Marii Curie zamiast noblistka piszesz wszędzie #!$%@? i ruchaczka?
@To_ja_moze_pozamiatam: a może został wytrenowany na prawdziwych danych? Do drogerii dużo częściej chodzą kobiety niż mężczyźni więc i częściej są sprawczyniami. A co do podziału rasowego, cóż nie tylko w drogeriach odcień skóry koreluje ze złodziejstwem