Wpis z mikrobloga

Dziś dokonałem odkrycia dla Was tutaj przerażającego. Nigdy nie miałem problemów z dziewczynami, wiadomo to nie tak, że każda była moja ale zawsze coś złapałem.
Myślałem, że mam dobrą gadkę czy coś ale okazało się coś innego co uświadomił mi mój 6 letni syn.
Po prostu genetyka, ostre rysy twarzy, wzrost i odpowiedzialne rodzicielstwo, zakaz słodyczy, dużo sportu. Ostatnio oglądałem zdjęcia z przedszkola na grupie a tam do młodego klei się naprawdę ładna koleżanka. Normalnie go obejmuje i jest zadowolona i dumna, że to ona. Po prostu już w tak młodym wieku samica alfa wybiera samca alfa.
Dodam tylko, że synek zazwyczaj dziewczynki olewa i bawi się z chłopcami, nie jest takim co bawi się z nimi lalkami czy cus.
Jak widzicie jak możecie konkurować z kimś kto zbiera expa od dziecka i dotyk najładniejszych samic jest dla niego naturalny. Macie zero szans a wasze s----------e zaczęło się w przedszkolu

#tfwnogf #przegryw #zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@theOstry trzeba też dodać, że musi być bardzo koleżeński i odnajdywać się w grupie. Nawet średnie, ale dynamiczne osoby miały partnerek jak na lekarstwo ;) to nie tylko wygląd, ale tego jak się zachowujesz.
  • Odpowiedz
  • 0
trzeba też dodać, że musi być bardzo koleżeński i odnajdywać się w grupie.

@kureci_paratko: skumał się z największymi bandziorami w grupie i cały czas się tluka bo każdy trenuje jakaś sztukę walki, więc nie będzie problemu
  • Odpowiedz