Aktywne Wpisy
36873 +343
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Czupakabra82 +140
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Ja rozumiem, że telefon się mógł nie podobać, ale pisanie, że jestem kolegą Adriana Polaka to moim zdaniem przesada już...
O PL freestylu i spaniu na dworcach. Tak, w dużej mierze masz rację... jeśli spojrzysz na to z boku. Ja np. nie stosuję żadnych używek
@Koziolek93: tak samo we freakach, tematy o sportowych waleczkach, trzech treningach dziennie i diecie się przejadły to zawodnicy sięgają po coś co będzie siadać. Całkowicie nie
Nikt nie patrzy jak ktoś wyglądał przez krótki moment w walce, takie analizowanie nie ma totalnie sensu i jest dla debili, bo nawet sredni zawodnik może przez krótki czas się dobrze prezentować z mistrzem, zależy to chociażby od ich
Komentarz usunięty przez autora
Tak, masz rację i gdyby nie to, że w przypadku, który rozważamy poruszana jest realna osoba nie miałbym żadnego problemu, że jeden zawodnik powiedziałby drugiemu tekst typu "Twoja stara" jeśli ten drugi również nie miałby z tym problemu.
Co do ojca Spartiaka... widzisz, tutaj różnica jest taka, że po tym wydarzeniu sytuacja została wyjaśniona zarówno prywatnie jak i w środowisku. Aktualnie Spartiak nie ma problemu z panczami tego rodzaju, a nawet
Nawet komentatorzy mówią, że widać, ze omielanczuk walczy oszczędnie w środkach i chce pewnie zmęczyć załęckiego. Deniskowi starczyło siły na 2 minuty i po tym jego liczeniu widać, ze już ciężko oddycha. Dodatkowo nałożył presję od początku, skakał jak małpa dookoła omielanczuka, a ostatecznie powinien i tak przegrać tę rundę 10-8 ze względu na liczenie - wybitna
Koleżanka dobrze Ci podpowiedziała, abyś tu wpadł. Ośmieszyłeś się jak na bitewkach i w----------z
a, i lepiej sobie włącz nie Rebel Moon- dziecko ognia, tylko Rebel Moon- dziecko Indygo
Komentarz usunięty przez autora
widzę ze podobnie zreszta jak freestylowiec, skoro taki zwykły Natan Marcon bez przygotowania potrafił cię na roascie tak gasić
dobra dobra, fujarri też potrafi w trashtalk i dymy na konferencjach czy programach a jak trzeba było wejść na scenę i nawinąć przed 'prawiczkami' paręnaście panczy wykutych na pamięć napisanych przez rybę to już kupa w majtach( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz, że jeśli jest mowa jedynie o "Beatris" a nie bezpośrednio "matce Polaka" to sam w tym wypadku pośrednio potwierdzasz (tak jak i wiele innych osób), że p---------a Beatris to tak naprawdę Beata Polańska, matka Adriana