Aktywne Wpisy
piotrow +71
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +92
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
tak jest też w tym przypadku
Profil babki https://www.instagram.com/alexa_breit/
Profil opa https://www.instagram.com/inscopenico/
Wygląda na to, że op to taki niemiecki Logan Paul gwiazda mediów społecznościowych, ale ciągle poza tym nic sobą wielkiego nie reprezentuje, jak na takie możliwości nie jest symbolem seksu
xD
#zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #przemyslenia no i chyba #ladnapani
a to za przeproszeniem #!$%@? prawda <3
z resztą mi się bardziej podobają te 6/10 bo według mnie są piękniejsze wewnętrznie
chociaz to też pewnie #!$%@? prawda ale swojej natury nie oszuakammmm
@dotankowany_noca: op to nie jest jakikolwiek typ, tylko ten który zaczął wątek (original poster) - tak odnoszą sie do niego inni uczestnicy dyskusji
oczywiście wiedziałeś o tym, tylko chciałeś nieskromnie się pochwalić swoim profilem na instagramie i babą?
@dotankowany_noca: #!$%@? prawda, ekstrapolowanie jednego przypadku na całą populację jest średnio sensowne, nie pocieszaj się panie przegryw, że kiedyś będzie ci dana modelka 11/10
Poza tym, pewnie zostanę zwyzywana za to, ale: czy taka laska może zakochać się w takim typie ot tak? Tak ¯\(ツ)/¯
@Kociepochodnie: No chyba nie
@niochland: Ale czy ja pisałem o sobie?
¯\(ツ)/¯
@artur-tyminski: Nie. To działa generalnie tak, że kobiety ogólnie w takim prawdziwym życiu (prawdziwym życiu, nie wyobrażeniu wykopków) nie mają
@Kociepochodnie: Tak już, chłop se znalazł babę i ustawione XDDDDDDDD