Aktywne Wpisy
pastarri +53
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1) czy kaczor i Duda mogą się czuć głupio?
2) czy jak kiedyś wrócą do władzy to już tak będzie można na legalu siła przejmować wszystko i wsadzać do więzienia posłów którzy przez te 4 lata na pewno jakieś sfery zrobią
3) czy za 4 lata po odda władze czy zrobi to czym straszyli pisem, czyli wypuści czołgi na ulicę?
Ale jestem ciekaw!!! Już bym chciał żeby był 2027 :)
Na Słowacji było podobnie :) pogonili populistów a teraz wrócili do władzy, istny dramat. Ich prezydent nie może wyjść z szoku xd
#bekazpisu #bekazlewactwa
Co rusz przekraczana jest jakaś granica w walce politycznej tych dwóch obozów i wątpię żeby to pokolenie które jest przy korycie, obecni 40-60 latkowie to zmienili, muszą wymrzeć 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ