@Rafalek-Pedalek: kompletnie nie rozumiem tej retoryki, a doslownie każdy mówi to samo, nie kupowanie btc (obojętnie w jakiej cenie) przed decyzją o etf jest jedną z głupszych rzeczy jakie może zrobić kryptowaluciarz w tej dekadzie
@Rafalek-Pedalek: zapomniałeś, że bitek to lepsze złoto i robi wszystko 10x szybciej więc max będziesz miał z tydzień boczniaka, złoto od hossy czekalo na etfa ponad 20 lat, a my raptem 2 czekamy
@Rafalek-Pedalek: człowieku wczoraj nasdaq wybil nowe ath a ja mam czekać na jakieś spadki? jak spadnie to kupuje więcej, jak nie spadnie to kupuje mniej za tyle samo
@Rafalek-Pedalek: do lutego, pod tego newsa to cena może urosnąć jeszcze x2, serio, są inne wskazniki oprócz etfa do wykorzystania, różne są, inne zobacz
@banciur: bo ja to inaczej postrzegam, rosnący nasdaq napawa inwestorów optymizmem i zachęca do aktywów bardziej ryzykownych, to nie jest to samo, zresztą słaby btc = miejsce na wzrosty, pozatym duzo optymizmu to duzo longów, a duzo longów to boczniak lub spadki, jak nasdaq skorekci to bitek będzie mógl rosnąc napędzany likwidacjami shortów, ale każdy ma swoją bajke @dean_corso: nie jestem takim typem czlowieka, pieniądze wydam na szczytny dla mnie
moglem dokupic
#kryptowaluty
ja obstawiam ze po etf bedzie
zloto 9msc po wprowadzeniu etf spadalo
sell the news moze byc i korekta
ciebie juz calkiem #!$%@? ze myslisz ze nigdy juz nie bedzie korekty??XDD
@elementarz1: A krypto 50% od ATH to zle nam wrozy
@dean_corso: wszyscy jesteście tacy sami, dlatego to wasze pieniądze będę wyplacał w przyszlosci
@elementarz1: O dlaczego tobie nie?
@dean_corso: nie jestem takim typem czlowieka, pieniądze wydam na szczytny dla mnie