Wpis z mikrobloga

Znowu jakoś nieprzyjemnie. Nadchodzą święta, będą goście, wypadałoby posiedzieć coś, poopowiadać, a ja nie umiem i nie mam o czym, i jest mi po prostu wstyd z tego powodu. Długo na takim spotkaniu nie wytrzymam, będzie trzeba się ewakuować do piwnicy, ale w piwnicy też się nie będzie jakoś zbyt fajnie siedziało. Potem nowy rok... Nie wiem co mnie w życiu mogłoby ucieszyć, nie podoba mi się coś to życie, przypuszczam że jest to w dużej mierze podyktowane tym, że kontakty społeczne są dla mnie obciążeniem. Dobrze, że częściej się czuję nijako niż smutno, ale obawiam się, że kiedyś się to niestety zmieni ehhh

#przegryw #depresja #fobiaspoleczna
eisil - Znowu jakoś nieprzyjemnie. Nadchodzą święta, będą goście, wypadałoby posiedzi...

źródło: patrzcie-kto-wyszedl-z-jaskini-rodzinna-wigilia-swieta

Pobierz
  • 6
starzy w końcu zobaczą realne konsekwencje stworzenia przegrywa gdy będzie im wstyd przed gośćmi przez to w jaki sposób się zachowujesz

@Glock17: nope, sam to przezywalem. wtedy wydra sie na ciebie jakis jestes #!$%@? i przez ciebie im teraz wstyd, oni dali z siebie wszystko i jestes ich porazka. Chyba nie sadzisz, ze tacy ludzie sa zdolni do reflejski nad swoim zachowaniem xd