Aktywne Wpisy

bet730 +154
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
źródło: coeff_13.03
Pobierz
wpisztutajnick +47
Sytuacja sprzed chwili. Niebieski wraca od proktologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł żadnych hemoroidów. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze go bada i w zastępstwie zbadał go doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem mu simlocka na odbycie i jestem jedynym facetem, który widział go nago i cokolwiek wkładał w

Jakie rozszerzenie blokujące reklamy do Safari? Niestety ublock nie wspiera od kilku lat (od wersji Safari 13), a w sumie trochę strach dodać jakiekolwiek rozszerzenie, no bo de facto przechodzi przez nie cały traffic. Ublock jest dość opinionated, ale jeśli chodzi o alternatywy to nie wiem czy cokolwiek jest jakoś godne zaufania. Any thoughts? Jeśli chodzi o rady typu "zmień przeglądarkę", to przyjmijmy, że jest mi już znana i skupmy się na innych opcjach ;)
w razie problemów można doinstalować rozszerzenie Userscripts
Myślałem że użytkownicy macbooków to programiści, julki instagramowe i fajerzy typu ja.
https://apps.apple.com/pl/app/adblock-pro-for-safari-browser/id1018301773?l=pl