Wpis z mikrobloga

Niepopularna opinia!
Czarnek będzie jechał z tą komisją, wykopkom się to nie podoba, na koniec nikt zostanie rozliczony nawet za głupie wybory które się nie odbyły a pieniądze zostały przeżarte przez knura Sasina.
Przypominam dla potomnych, bo to będzie pewnie wiadomość którą nikt dzisiaj nie przyswoi, ale za rok będzie faktem - NIKT NIE POJDZIE W PASIAK, POWTARZAM NIKT NIE BEDZIE SIEDZIAŁ W PASIAKACH.
TEATR dla idiotów, robią to od lat

#sejm #polityka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@willyfog: jak ja nie lubię takich mącicieli pseudosymetrystów, którzy plotą od lat te same frazesy myśląc, że są jakimiś freethinkerami poza systemem

będą wyciągane konsekwencje, zrozum to matołku, że naród pragnie krwi i rząd z poparciem narodu, tej krwi mu dostarczy

pis zmienił reguły gry "wy nie ruszacie nas, my nie ruszamy was" z debilnym pomysłem na absolutną inwigilację pegasusem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Iskaryota naród pragnął o wiele większej krwi po rządach PO, zrozum to, nienawiść do Tuska była o wiele większa niż teraz jest do PiSu. Wy serio macie pamięć złotej rybki XD
  • Odpowiedz
@willyfog: Popularna opinia: Czarnek się zesra i będzie darł mordę byleby pokazać się w pisowskich gazetkach a komisja wykaże rażące łamanie prawa i samowładztwo kaczafiego
  • Odpowiedz
  • 10
@willyfog

@Iskaryota naród pragnął o wiele większej krwi po rządach PO, zrozum to, nienawiść do Tuska była o wiele większa niż teraz jest do PiSu. Wy serio macie pamięć złotej rybki XD

xDDDDDDDDDDDDDDDdDDDDDDDDDdDDDDDDDDDDdDDDD

Nic głupszego już dzisiaj dzisiaj nie przeczytam, ten naród to chyba pryszczate kuce z wykopu.
  • Odpowiedz
  • 0
@deziom masz swoje zdanie i szanuje. P--------j jeszcze parę XD to będzie śmieszniej, ja ci przypomnę za rok kto miał siedzieć w pasiakach, a zasiada w sejmie.
  • Odpowiedz
naród pragnął o wiele większej krwi po rządach PO, zrozum to, nienawiść do Tuska była o wiele większa niż teraz jest do PiSu

@willyfog: nie, nie pragnął, dopiero teraz pis w-----ł naród jak nikt inny wczesniej nieprawdopodobnym złodziejstwem, inwigilacją, łamaniem zasad i sobiepaństwem w kazdej dziedzinie wiec skoncz p-------ć
  • Odpowiedz
  • 0
Kończąc dialog z mapetami. Tak jak pisałem, nikt nie przyswoi i to się stało, za rok was obudze miśki, ciekaw jestem czy będzie tak kłapać dziobem ()
  • Odpowiedz
@willyfog: no nie, ostatnie 8 lat było "troszkę" inne i działania pisu były bezprecedensowe. więc nie ekstrapolowałbym poprzednich lat na obecne czasy. To po prostu błąd. Nic nam dywagowanie po próżnicy, pożyjemy zobaczymy.
i daruj sobie ad personam, nie wzmacnia to twoich argumentów
  • Odpowiedz
  • 0
@NLatifundium jak mam sobie darować to chociaż zacytuj kogo tak atakowałem? Chyba, że czujesz się urażony bo nazwałem wyborców nowej lepszej zmiany, idiotami, to przepraszam.
  • Odpowiedz