Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +246
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zupa-jeza +198
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
Czarnek będzie jechał z tą komisją, wykopkom się to nie podoba, na koniec nikt zostanie rozliczony nawet za głupie wybory które się nie odbyły a pieniądze zostały przeżarte przez knura Sasina.
Przypominam dla potomnych, bo to będzie pewnie wiadomość którą nikt dzisiaj nie przyswoi, ale za rok będzie faktem - NIKT NIE POJDZIE W PASIAK, POWTARZAM NIKT NIE BEDZIE SIEDZIAŁ W PASIAKACH.
TEATR dla idiotów, robią to od lat
#sejm #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
będą wyciągane konsekwencje, zrozum to matołku, że naród pragnie krwi i rząd z poparciem narodu, tej krwi mu dostarczy
pis zmienił reguły gry "wy nie ruszacie nas, my nie ruszamy was" z debilnym pomysłem na absolutną inwigilację pegasusem.
xDDDDDDDDDDDDDDDdDDDDDDDDDdDDDDDDDDDDdDDDD
Nic głupszego już dzisiaj dzisiaj nie przeczytam, ten naród to chyba pryszczate kuce z wykopu.
@willyfog: nie, nie pragnął, dopiero teraz pis w-----ł naród jak nikt inny wczesniej nieprawdopodobnym złodziejstwem, inwigilacją, łamaniem zasad i sobiepaństwem w kazdej dziedzinie wiec skoncz p-------ć
Komentarz usunięty przez moderatora
i daruj sobie ad personam, nie wzmacnia to twoich argumentów