Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1053
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +44
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cześć wszystkim!
Szukam paneli oświetleniowych: Potrzebuję paneli oświetleniowych do oświetlenia sceny wokół mojego biurka. Głównie chodzi o doświetlenie podczas nagrywania czy streamowania. Macie jakieś rekomendacje dla amatora? Szukam czegoś z możliwością regulacji mocy.
[Kamera 4K z Możliwością Zmiany Obiektywów]
Kamera 4K: Poszukuję kamery, która umożliwi nagrywanie w jakości 4K i będzie miała opcję zmiany obiektywów. Skłaniam się ku bezlusterkowcom ze względu na mniejszą wagę i większą mobilność. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z starszymi modelami Lumix lub Sony? A może polecacie inne marki?
[Zaproszenie do Dyskusji]
Zachęcam wszystkich do podzielenia się swoimi doświadczeniami i sugestiami!
Do streamingu już GH5 będzie fajne (o ile ustawisz ostrość ręcznie)
Jeśli nowy to ja bym szedł w pełną klatkę Sony A7III tylko tu trzeba by zwiększych budżet - teraz można kupić nową za 4500-5000 realnie (ale zapłacić trzeba więcej bo 1500 wraca w cashbacku) i do tego jeszcze trzeba obiektyw. Używki powinny kosztować poniżej 3k przy
Ja przeszedłem drogę od Nikona, przez Panasonica do Sony. Z tym, że tym pierwszym prawie nie nagrywałem.