Aktywne Wpisy
WielkiNos +292
Obczajcie ten festiwal spier&$/enia w komentarzach. Artykuł o śmierci dziecka zagryzionego przez psa, a obrończynie rasy, psie madki uznały, że to najlepsze miejsce żeby się pochwalić swoim pieskiem. Zero jakiegoś wyczucia, że może nie wypada? Rigczu? Czegokolwiek? Do tego żałowanie w pierwszej kolejności psa. Eh...
#dzieci #psy #wtf ##!$%@? #zgorzelec #dogpill #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
#dzieci #psy #wtf ##!$%@? #zgorzelec #dogpill #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
mimik739 +190
#danielmagical #patostreamy
Miraski i Mirabelki , dziś z kumplem planujemy odwiedzić melinę i zobaczyc czy robaczki żyją I czy czegoś im nie potrzeba . Planowany wyjazd będzie ok godziny 19 . Czy chcielibyście oglądać z tego transmisję? I na jakiej platformie . Sam się na tym nie znam i najlepiej chyba będzie na YouTube?
Miraski i Mirabelki , dziś z kumplem planujemy odwiedzić melinę i zobaczyc czy robaczki żyją I czy czegoś im nie potrzeba . Planowany wyjazd będzie ok godziny 19 . Czy chcielibyście oglądać z tego transmisję? I na jakiej platformie . Sam się na tym nie znam i najlepiej chyba będzie na YouTube?
teraz dostalem wiadomosc ze za 10 dni nalicza mi oplate za nieuzywanie karty.
Ja na tej karcie nic nie mam, zadnych srodkow, to jak oni to zrobia ? ujemne saldo na niej zrobia czy jak ?
xD
Pewnie zabiorą pieniądze dopiero kiedy coś tam wrzucisz. Czyli po pierwszej opłacie karta do śmieci.
@KrowkaAtomowka: Saldo nie spadnie poniżej 0,00 zł.
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: też nie, doładowanie resetuje okres bez opłaty na 30 dni.